Een weekend lang improvisatie

Aanstaand weekend, 21-23 oktober, speel ik met Effe Belle verschillende voorstellingen: een musical, Cheers,het open Veluws improkampieonschap en tussendoor ook nog twee demonstraties theatersport.
We pakken flink uit!

Vrijdagavond 21 oktober om 20.30 spelen we in Art Café SamSam een volledig geïmproviseerde musical. Bij deze voorstelling ben ik de presentator en regisseur. Het is improvisatie, dus het publiek bepaalt mede het verloop van het verhaal: wat is de titel, wie zijn de hoofdrolspelers, loopt het goed of slecht af. Na de pauze spelen we traditionele theatersportscènes, waarbij veel gezongen zal worden.

Zaterdag- en zondagmiddag 22 en 23 oktober geven we om 14.00 demonstraties theatersport. (Het kan ook 13.00u zijn, de organisatie is hier wat onduidelijk over). We spelen dit op het festival Roots in the Woods.
Die dagen spelen we ook nog twee speciale voorstellingen. Op zaterdag om 16.00 spelen we in het festivalcafé een improvisatie geïnspireerd op de comedyserie Cheers. Bij deze voorstelling bepaalt het publiek wie de stamgasten zijn in het café en welke eigenaardigheden ze hebben.
Op zondag om 18.00 hebben we de eer om het festival te sluiten met het open Veluws improkampioenschap. Spelers van Effe Belle en van andere verenigingen op de Veluwe en daarbuiten spelen in steeds wisselende samenstellingen scènes die door het publiek worden beloond met punten. In een afvalrace blijft de beste speler over. Een zinderend einde van een weekend bomvol improvisatie!

Ik heb er enorm veel zin in.
Wie weet tot dan?


in

Tags: