22 januari: muzikaal verhaal in Musis

Ik schreef er al eerder over: Op 22 januari vertel ik samen met het Forster Kwartet een muzikaal verhaal. In dit kwartet speelt Anke, dus dit wordt onze gezamenlijke première!

Na eerdere verhalen die ik vertelde met een septet en symfonieorkest is dit een voorstelling met een strijkkwartet. Ik vertel een verhaal van Marguerite Yourcenar en het kwartet speelt een stuk uit 1979 van componist Lex van Delden. Na een aantal gezamenlijke repetities beginnen verhaal en muziek steeds meer samen te vallen.

We treden op in het kader van het Klassiek Open Podium in het Musis Sacrum in Arnhem. Dan zal ook het Pendata blaaskwartet te horen zijn. (Helaas zijn beide sites niet helemaal up-to-date: op de site van het Klassiek Open Podium wordt de aanvangstijd niet genoemd, en bij het Musis worden wij abusievelijk niet vermeld.)

Wanneer: zondag 22 januari, 12.00u
Waar: Musis Sacrum, Arnhem
Kosten: gratis. Reserveren is aan te bevelen, dat kan rechtstreeks bij de kassa van Musis


in

, ,

Tags: