Mythologie in Florida

Mijn voorstel is aangenomen. Ik ga in mei een presentatie geven in Florida! Ik mag een internationaal publiek van IT-ers op de SATURN-conferentie gaan vertellen dat ze verhalen moeten gaan vertellen.

Bij de bevestiging dat mijn voorstel was geselecteerd zaten ook de beoordelingen van de commissie die uit alle inzendingen een keuze moest maken. Die waren erg positief:

“The approach – architects as storytellers – is novel and compelling.”

“The presentation sounds like it is certainly not a technical one, but I think it would be valuable to have a mix of different kinds of presentations at SATURN. Especially in the trend of more interaction, more social aspects (and the “collaboration”-oriented motto of SATURN 2012) that it would be fitting to have such a presentation. I expect it would draw a lot of attention and I am confident that he would give a very good presentation.”

“Most people concur with the premise that architects should be strong in a variety of soft skills. This presentation looks like a creative way to delve into a specific skill and should be of interest to conference attendees.”

De uitdaging wordt nu om een presentatie van een half uur te maken waarin ik enerzijds aangeef waaróm IT architecten verhalen moeten vertellen en anderzijds zelf ook een verhaal of wat vertel. Het liefst natuurlijk over Daedalos. Die heeft een aantal boeiende avonturen beleefd die mijns inziens als metafoor kunnen dienen voor het werk van de IT-architect. Eerst ze maar eens herlezen. Ik kom hierop terug.


in

, , ,

Tags: