Van Delden: uitverkocht (of niet?)

Na mijn vorige stukje en de mail met een uitnodiging die ik hierover stuurde, hoorde ik dat er nu al geen kaarten meer gereserveerd kunnen worden. De voorstelling is al uitverkocht. Dat is natuurlijk geweldig: spelen voor een volle zaal. Maar voor wie ook zou willen komen maar nog geen reservering heeft, is dat jammer. Maar het lijkt niet zo heel zwart-wit te zijn.

We spelen in de serie Klassiek Open Podium die al jaren een vaste schare publiek heeft. Veel mensen reserveren aan het begin van het seizoen al voor alle voorstellingen. Dat kan ook makkelijk omdat de voorstellingen gratis zijn. Maar juist om die reden blijkt dat nogal eens lang niet iedereen op komt dagen: “de reservering hebben we, maar het is geen weggegooid geld als we op het laatste moment toch iets anders gaan doen.” Als je dus niet te ver van Arnhem woont en je wilt graag komen, dan kun je misschien toch de gok wagen.

Mocht je wel willen komen maar kun je nu niet of vind je de gok te groot, laat het mij even weten. We overwegen om het verhaal nog een keer te gaan vertellen. Afhankelijk van hoeveel mensen geïnteresseerd zijn, kunnen we dan op zoek naar een geschikt podium.


in

,

Tags: