Artikel in IEEE Software

In het gerenommeerde internationale vakblad IEEE Software staat deze maand het artikel dat ik schreef: Storytelling for Software Professionals. Ik kreeg een uitnodiging om dit artikel te schrijven nadat ik vorig jaar de New Directions Award won op een congres in Florida.

In het artikel ga ik in op wat ik zie als de drie belangrijkste zakelijke toepassingen zijn van verhalen: jouw boodschap uitdragen op een manier die impact heeft; luisteren naar wat anderen bezighoudt; gezamenlijk kennis opbouwen en betekenis geven aan wat ons bezighoudt. Ik geef voorbeeldverhalen en handvatten om zelf verhalen te maken. De doelgroep is IT professionals, dus het artikel is helemaal toegespitst op dat werkveld.

Goed om zo ook internationaal zichtbaar te zijn als verhalenmaker.


in

, , ,

Tags: