Kandidaat afgewezen

Soms win je, soms verlies je.
Op een vraag naar “business consultant” die “storytelling” op de kaart zou helpen zetten, dacht ik dat ik een goed verhaal had. Helaas werd het afgewezen met motivatie: “Deze kandidaat voldoet niet aan de gestelde eisen.”
Graag had ik de organisatie geholpen, maar als iemand anders dat beter kan, so be it. Alleen had ik zo graag gehoord aan welke eisen ik niet voldeed, of wat in mijn verhaal miste.

Deze vraag was op een ‘marktplaats’ gesteld en via die marktplaats kon ik mijn voorstel indienen. Via die marktplaats werd ook de afwijzing gemeld en via de marktplaats kan ik om toelichting vragen – hoewel dat, vertelde een bevriende ervaringsdeskundige, lastig zou worden. Ik ken geen namen van mensen die het besluit hebben genomen of met wie ik zou gaan samenwerken. Het hele proces is mooi gestroomlijnd. Een geoliede machine :-/
Juist bij zoiets als storytelling had ik toch een iets menselijker aanpak verwacht.


in

Tags: