Misschien wilt u een jubileum of feest opluisteren met een terugblik. Mogelijk staat u aan het begin van een verandertraject en zoekt u naar een inspirerend toekomstverhaal. Wellicht wilt u een vergadering eens op een andere manier beginnen en zoekt u een verhaal om de toon te zetten. Of u organiseert een congres en zoekt een intermezzo dat aansluit bij het thema.
Ik help u aan een passend verhaal.

Schilderij Marlies Foede

Schilderij Marlies Foede

Verhaal vinden
Verhalen zijn er in overvloed: mythen, sprookjes, fabels, streek- en wijsheidsverhalen. Alleen, hoe vindt u het juiste verhaal voor uw situatie? Ik heb in de loop der jaren veel bronnen verzameld. Boeken, maar natuurlijk ook tal van internetsites.
Als ik meezoek, heeft u sneller een passend verhaal.

Verhaal aanpassen
Vaak zijn bestaande verhalen nèt niet geschikt voor uw gelegenheid. Sommige elementen uit het verhaal passen perfect, maar andere dan weer niet. Of u vond verschillende verhalen die u aanspreken. Maar daarmee heeft u nog niet úw verhaal.
Ook hier help ik u verder.
In overleg met u maak ik een aangepast verhaal dat helemaal beantwoordt aan uw vraag.

Verhaal maken
Ik maak ook nieuwe verhalen. Verhalen op maat. In overleg met u zoek ik naar het thema, of naar die elementen die voor u van belang zijn. Met deze ingrediënten begint dan mijn creatieve werk. Dit resulteert in uw verhaal.

Hoe wilt u het hebben?
Wat u ook met het verhaal wilt doen, ik kan het in het passende formaat aanleveren:

  • tekst om zelf te vertellen
  • een (Powerpoint) presentatie met begeleidende tekst
  • een verteller die het verhaal vertelt

In overleg spreken we af wat de meest geschikte vorm is.