Even geen verhalerij

De site vordert, zoals je ziet. Maar juist het áf maken, het slijpen en de details goed krijgen, daar gaat een hoop tijd in zitten. Vooreerst ga ik de inhoud van de site afmaken: pagina’s met informatie over mezelf en wat ik als Verhalenmaker te bieden heb, en misschien een contactformulier. Overigens, de mail werkt al: arjen@verhalenmaker.nl.

Daarna ga ik eens kijken of ik alle Engels weg kan krijgen, dus dat er niet meer Search, Posted on en Older posts staat, maar de Nederlandse vertaling. Dat zou makkelijk moeten zijn, maar dat geloof ik niet zomaar. En ik wil een mooiere tag cloud, de lijst met onderwerpen waarover ik heb geschreven, in de kolom rechts. En er moet een RSS-feed komen, zodat je je kunt abonneren op deze blog. Dat is waarschijnlijk ook een piece of cake, maar het blijft werk.

Nogmaals: eerst de inhoud maar eens goed krijgen


in

Tags: