Een nieuwe voorstelling met kinderen

Eerder schreef ik over voorstellingen die Anke en ik met kinderen hebben gemaakt. Hoewel de volgende voorstelling pas in mei of juni volgend jaar is, zijn we onlangs begonnen met de voorbereidselen ervoor.

We hebben het verhaal gekozen. Het is een verhaal met een prominente rol voor de viool, maar welk verhaal het wordt blijft nog even een verrassing. Tussen kerst en oud en nieuw ga ik ga aan de slag om het te vertalen, want tot mijn verbazing is zo’n vertaling er nog niet. Anke gaat er dan muziekstukjes bij zoeken. Stukjes die passen bij de scènes in het verhaal. En een echte componist gaat speciaal voor de voorstelling nieuwe muziek schrijven!
Na de kerstvakantie zullen de orkestjes, balletleerlingen en ook de beeldende leerlingen met hun aandeel in de voorstelling aan de slag gaan.

Weer een project waar ik erg naar uitkijk!


in

,