Training: Storytelling voor IT architecten

Het is zover: de training Storytelling voor IT architecten zit in het reguliere aanbod van cibit academy, de trainingspoot van inspearit.
Leuk om zo de kracht van het werken met verhalen over te dragen aan vakgenoten. Het is zó jammer als de boodschap van een presentatie of document verloren gaat doordat deze niet goed wordt gepresenteerd. Door er een goed verhaal van te maken word je ten eerste gedwongen om eens stil te staan bij wat nu eigenlijk die boodschap is. En vervolgens presenteer je het op een manier die binnenkomt en blijft hangen. Om maar eens twee vliegen in één klap te noemen.
Het is natuurlijk niet mijn pretentie dat alles voortaan in de vorm van verhalen moet. Daarom is het ook goed om in de training met elkaar na te denken over het inbedden van verhalen in het dagelijkse werk.

Ik kan niet wachten op de eerste uitvoering…


in

, , , ,

Tags: